Kebabizňa po celom Slovensku! Inšpiratívny príbeh jej majiteľa Mila

Prinášame vám zaujímavý a inšpiratívny podcast square_talk, s Miloslavom Hradilom alias Milom z Kebabizne. Kebabizňu všetci dobre poznáme ako rozvíjajúcu sa reštauráciu s rýchlym občerstvením, ktorá má pobočky v Trenčíne, Bratislave a Košiciach.

Milo je chalan, ktorý dlhé roky pracoval na Novom Zélande či v Anglicku. Po čase sa rozhodol, že chce svoje skúsenosti uplatniť na slovenskom trhu. Prišiel teda do Trenčína, kde založil značku Kebabizňa. Na začiatku mal tento podnik úplne inú formu ako dnes.

Ako to celé s Kebabizňou začalo? Kde vskresol prvotný nápad a myšlienka? Čo sa skrýva za prípravou jedného z najlepších kebabov v širokom okolí? Ako funguje backstage a celý proces prípravy?

Kebabizňa už čoskoro po celom Slovensku!

Milo v podcaste prezradil, že jeho cieľ je 54 prevádzok naprieč celým Slovenskom. Na aké novinky sa môžeme v najbližšej dobe tešiť? Viac sa dozviete v podcaste, ktorý pre vás pripravil Branislav Papp.

Total
0
Shares
Related Posts